Nasza pasja

Lokal zwracający uwagę prostym nowoczesnym wystrojem, który zachęca nie tylko pysznym jedzeniem rodem z Tajlandii, ale też miłą, niezobowiązującą atmosferą. Surowe drewno okraszone ciepłym światłem lamp trzymanych przez małpie statuetki umili czas zarówno przy pysznym daniu, jak i przy butelce wina lub autorskich koktajlach. Idealne miejsce na spotkanie nie tylko towarzyskie w grupie znajomych, ale także kameralne, biznesowe, czy niedzielny obiad z rodziną. Dodatkową atrakcją są dania przygotowywane na oczach gości, jednakże należy uważać na wysoki ogień podgrzewający woki. Szef kuchni Sunchai dba o to, by nasi goście nie zaznali rutyny i co chwilę przygotowuje nowe lunche i dania dostępne poza standardową kartą menu. Każdego miłośnika tajskiej kuchni zapraszamy na ucztę, a wszystkie osoby ciekawe nowych doznań kulinarnych zachęcamy do doświadczania orientalnych smaków.

 

Zapraszamy!

Nasz zespół

HATHAIRAT PARKAHATHAIRAT PARKA
Moja rodzinna miejscowość to Nakhon Nayok jest oddalona o 100km od Bangkoku. Kuchnia z prowincji w , której pochodzę to zlepek tradycji kulinarnych z całego kraju. Chodź kocham kuchnie tajską, to mam wielką ciekawość smaków z innych strona świata.


JITTRA OZGAJITTRA OZGA
W raz z córką Lidią i mężem Darkiem tworzymy w Warszawie Polsko-Tajską rodzinę. Wychowałam się w miasteczku Prachuap Khiri Khan, położonym nad morzem. Uwielbiam nasza lokalna kuchnię bogatą w krewetki, małże i kalmary… Nie wyobrażam sobie lepszej kuchni niż ta z mojego dzieciństwa.

KHIMHAN DITSUNGNOENKHIMHAN DITSUNGNOEN
Pochodzę z mieszaczka usytuowanego we wschodniej Tajlandii, w samym środku malowniczych gór. Potrawy tradycyjne dla naszego regionu były często jadane w naszym domu. Od najmłodszych lat uczyłem się gotować, bo od zawsze lubiłem jeść. To mnie motywowało, żeby być coraz lepszym kucharzem.

SUNCHAI CHANGPUENSUNCHAI CHANGPUEN
W dzieciństwie w raz z rodzeństwem chodziliśmy nad wodę. Uwielbialiśmy łapać żaby i łowić ryby. To były beztroskie chwile. Tradycja kulinarna mojej rodziny i północnej Tajlandii , w której się wychowałem, to część mojej tożsamości. Mam tę kuchnie we krwi i nigdy bym jej nie zmienił z żadną inną.

Godziny otwarcia

Poniedziałek 12:00–00:00
Wtorek 12:00–00:00
Środa 12:00–00:00
Czwartek 12:00–00:00
Piątek 12:00–00:00
Sobota 12:00–00:00
Niedziela 12:00–23:00

Thai Me Up